Профил

Велина Андонова
Велина Андонова
Текуща / последна позиция
Marketing Manager
Текуща / последна компания
JobTiger ltd.
Моите HR области
Подбор/Recruitment 20.03
Трудово законодателство/Labour legislation 1.83
Организационен дизайн/Organizational design 1.14
Оценяване/Assessment 0.68
Възнаграждения и придобивки/Wages and benefits 1.89
Employer Branding 3.14
Обучение и развитие/Training and development 8.68
Мотивация/Motivation 16.18
Трудови отношения/Labor relations 6.48
Общa темa/Other 33.95
Натрупани точки
94
Публикации
20 юли 2017

Защо кариерните форуми са полезен и ефективен начин за привличането на нови попълнения в екипите?

За да бъде успешна в днешно време, една компания трябва да направи много и различни дейности. Някои от тях са по-успешни от други. Защо кариерните форуми са полезен и ефективен начин за привличането на нови попълнения в екипите? Може ли участието в кариерни форуми да изгради правилно послание и Employer branding?
19 септември 2017

Защо все повече компании всяка година ни гласуват доверие и се включват в „Дни на кариерата“: ИТ, Комуникации, Аутсорсинг

Докато много хора все още смятат становището "Няма работа" за истина, професионалисти по подбор на персонал все повече се борят с предизвикателството как и къде да намерят всички онези специалисти и експерти, които са им необходими, за да покрият нуждите на компаниите, за които работят. Всеки ден все повече се чудим какви са успешните стратегии, за да достигаме до хората, които ни трябват? Събрахме за Вас няколко от основните причини и вие да обмислите възможността да се включите в наближаващите „Дни на кариерата“
25 юни 2024

Комуникацията с потенциалните служители започва още преди „Национални дни на кариерата“

Вашата компания вече се е записала за най-мащабния кариерен форум „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ 2019. Работата Ви за привличане на правилните кандидати тепърва започва. От тук нататък всичко, което споделяте в социалните медии е от изключително значение. За никого не е тайна, че посетителите на Национални дни на кариерата преглеждат потенциалните си работодатели, за да си изградят мнение и изберат тези, които са най-близо до тяхното мислене и ценности.
25 юни 2024

Личният контакт - значение за Employer Branding и набиране на кандидати

Въпросът е многообразен и решенията са много. Много често правилната стратегия е компилация от потенциални решения. Едно от тях е посещението на кариерен форум. То позволява на компаниите и кандидатите да се срещнат в неформална обстановка и да успеят да се намерят едни други. По този начин личният контакт е от изключително значение за подбора на правилните кадри.
22 май 2023

Пролетният сезон събития на JobTiger завърши успешно

JobTiger затваря най-пълния си пролетен сезон събития от години насам. Щастливи сме да обявим, че те преминаха повече от успешно и събраха бизнеса и образованието на десетки локации. Изпробвахме нови неща, рискувахме с нови локации и събития в съботните дни. Предизвикахме себе си, да направим нещо ново за Вас във вече изградени модели с многогодишни традиции.