За HR уикенда...с усмивка

Промяната... За да не влезем в клишето, първо си избираме най-подходящите значения да думата от тълковния речник- видоизменение, модификация, преобразование, поправка. Категорично изключваме „обрат, поврат, преврат”. Говорим за промяната на специалистите човешки ресурси, които са и искат да останат в тази професия. Професията, която вече си има:

2.    Магистърски програми по "Човешки ресурси";
3.    Българска асоциация за управление на хора;
4.    Форуми по УЧР с международно участие;
5.     Професионални стандарти;
6.     Чуждестранни и национални специализирани консултантски и обучаващи организации;
7.    Специализирани издания, сайтове, блогове.

За всички внимателно четящи……да, преди това имаше 1. JobTiger!


А благодарение на JobTiger има HR Weekend! Едно събитие, което малко трудно може да бъде представено, разказано за тези, които не са присъствали. Не се подвеждайте по Weekend, много повече е HR! През годините със своите 26 издания до момента то се утвърди като събитие с авторитет в HR средите с най-голяма практическа насоченост и възможност всеки колега да стартира собствена подходяща промяна чрез:
•    Увеличаване мрежа от контакти;
•    Професионална информираност;
•    Споделяне;
•    Оперативна помощ в критични ситуации;
•    Увереност в силата на гилдията.

Отдавна вече е клише HR да се обявява за "стратегически партньор" на ръководството. Много често в България това означава да си "самара, който бият, за да се сеща магарето". Но при толкова магарета в нашите фирми…


Ако искаме да сме в тази професия в съвременните динамични условия трябва да се променяме. Една от добрите и лесни стъпки е … регистрацията за следващия HR Weekend! Не сменяте професията! За всички участници в предишни издания на HR Weekend – не сменяйте събитието! Регистрирайте се! Да се променяме заедно!

Остави коментар

Коментари (0)

    Тази статия все още няма коментари. Бъдете първи и дайте своето мнение!