85 компании ще се включат в осмото издание на „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти

Предстои осмото издание на кариерния форум Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти. То ще се състои на 30 ноември в УНСС. Организатор на събитието е JobTigerсъвместно със Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.

Събитието е основно в календара с кариерни събития и тази година по традиция ще срещне студенти и млади специалисти с представители на 85 български и международни компании, предлагащи стажантски и работни позиции в изброените сектори. На форума, освен че ще научат ценна информация за компаниите, предлаганите възможности и отворените позиции, посетителите  ще имат възможност напълно безплатно да се присъединят към дискусионен панел на тема „Особености на икономическата кариера“.

Основната идея на панела е да запознаем студентите на УНСС с тънкостите и особеностите в кариерното развитие, да  разкажем за пазара на труда и да изясним празните полета в техните представи.

„Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти отново ще се проведе във фоайето на Университета за национално  и световно стопанство от 10:00 до 16:00ч. Достъпът е свободен, поканени са всички студенти и млади специалисти от страната, които искат да стартират кариерата си или да сменят настоящата си работа.

Специален гост тази година е Стойне Василев, председател на Българската асоциация на личните финансови консултанти. Той ще участва в предвидения уъркшоп „Особености на икономическата кариера“ и ще дава лични финансови консултации на заинтересованите посетители.

Ежегодно събитието се посещава от над 4000 студенти, немалка част от които успяват успешно да стартират кариерата си, благодарение на този форум. А още едно доказателство за ползите от това изложение е фактът, че всяка година броят на изложителите нараства.