JobTiger публикува годишния си календар за кариерни събития 2018

В качеството си на най-голям организатор на кариерни и специализирани HR изложения в България, JobTiger спази добрата традиция, започната през настоящата година, и за втори пореден път публикува пълен календар на събитията си за следващата година.

Защо предприехме отново тази стъпка? Основната причина е, че искаме да бъдем още по-добър помощник на бизнеса в България. С един изчерпателен предварителен календар, ние ви даваме възможност да планирате по-добре ангажиментите и финансите си. Знаейки своевременно какво предстои да се случи през 2018 г., вие ще бъдете в състояние лесно и ефективно да разпределите бюджети, време и хора за 12-те месеца на следващата година.

Планирането на участие в кариерни изложения е инвестиция в непосредственото бъдеще. Не отлагайте това решение, за да можете да се възползвате от най-добрите щандове и най-изгодните ценови оферти. В съвременния бизнес свят оцеляват и прогресират най-бързите и най-активните. С нашия предварителен календар ние ще ви помогнем точно в тази насока.

От днес, та чак до края на годината ще можете да се възползвате от специалната ни цена, ако заплатите до 31 декември. 

Календара можете да разгледате тук .

Всички условия за регистрация и участие са налични на сайта - http://careerdays.bg/bg/