JobTiger увеличава възможността повече компании да се включат в Икономическите Дни на Кариерата в УНСС

На 30 ноември 2017г. за осми пореден път във фоайето на „Университета за национално и световно стопанство“, София, ще се проведе специализираният кариерен форум „Дни на кариерата“ 2017 в сектори: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти.

Форумът дава възможност на студенти и млади специалисти, които търсят кариерно развитие в тези области да се срещнат с най-големите компании-лидери на пазара и да открият своето ново работно място или шанс за участие в стажантска програма. В рамките на деня, от 10:00 до 16:00 часа, хиляди млади специалисти ще получат така безценния шанс да се докоснат до екипите по подбор на персонал на най-големите фирми от посочените сектори и много от тях ще си тръгнат с дирекни предложения. Именно това е основната причина интересът към събитието да расте с всяка следваща година. Ползите от участие са безкрайно много, а като организатор на 90% от кариерните събития сме виждали сбъдването на много кариерни мечти по щандовете на нашите изложения през годините.

Предварително обявените места за изложители свършиха в началото на месец октомври и това ни постави пред предизвикателството да разширим форума и да го направим още по-пълен с възможности. За това ние сме много щастливи да съобщим на всички вас, които имате желание да се включите във форума, че взехме решение да отворим възможността още компании да се включат през тази година и да открият най-амбициозните млади специалисти, които да се присъединят към компаниите ви и да ви подпомогнат да постигнете високите цели, които сме убедени всички компании ще си поставят през следващата година.

За повече информация относно условията за участие и всички останали възможности, от които може да се възползва вашата компания на предстоящото събитие „Дни на кариерата“, в сектори: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти, може да се вържете с екип „Събития“ на JobTiger на:

 

Email: events@jobtiger.bg

Тел:  (+359 2) 49 180 11/13/22

 

Кариерният форум се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, с организационната подкрепа на „Университет за национално и световно стопанство“, Междууниверситетски център за развитие на кариерата и Студентски съвет при УНСС.