Остават броени часове докато разберем, кой е ТОП ИКТ Работодател за 2017-та година

 

От 17:00 часа, в Български Културен Център, за шеста поредна година, ще споделим какви са водещите HR практики и пред какви предизвикателства, свързани с ангажираността и удовлетвореността на служителите, са изправени HR специалистите и управителите на компаниите в един от най-динамично развиващите се сектори в България. 

Преди церемонията по награждаването на най-добрите работодатели в сектора, традиционно ще се проведе Кръгла маса, по време на която се изнасят и дискутират резултатите от извършеното проучване. Темата на дискусията тази година е „В началото бе Словото или силата на вътрешната комуникация“, а в нея ще се включат Стоян Ганев, Управител на Audit Advice Associates, Искрен Ангелов, Началник на отдел „Активна политика на пазара на труда“, Министерство на труда и социалната политика, Елена Маринова, Член на УС и Председател на Комисията по образование на БАИТ и Президент на Мусала Софт, Светослав Иванов, Изпълнителен директор Българска аутсорсинг асоциация, Адв. Весела Кабатлийска, Ръководител на трудовоправeн екип Адвокатско дружество „Динова Русев и Съдружници“, Ива Тодорова, Член на управителния съвет на AmCham и Изпълнителен директор по регулаторните въпроси в IBM, Георги Първанов, Член на УС Българска асоциация за управление на хора.

Партниращи организации по проекта „ТОП ИКТ Работодател“ през годините са били Министерството на труда и социалната политика, Американската търговска камара в България, Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, Българската асоциация по информационни технологии,  Българска асоциация за управление на хора. Тази година спонсори са Experian и „Динова, Русев & Партньори“.