Все още тече ранната регистрация за кариерния форум „Дни на кариерата“ в сектори: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти

На 30 ноември 2017 за осми пореден път във фоайето на „Университета за национално и световно стопанство“, София, ще се проведе специализираният кариерен форум „Дни на кариерата“ 2017 в сектори: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти. По традиция форумът има за цел да събере на едно място студенти и млади специалисти с водещите български и международни компании, които търсят служители с умения и познания с икономическа насоченост.

В рамките на деня, от 10:00 до 16:00 часа, компаниите участници ще имат възможност да представят пред младите посетители своите свободни работни и стажантски позиции. Форумът дава възможност на тепърва кариерно развиващите се специалисти да научат повече за състоянието на пазара на труда, да се запознаят лично с представителите на водещи работодатели в България и по света.

В края на деня ще се проведе и томбола с награди от фирмите-участници, в която могат да участват всички младежи посетили събитието.

За повече информация относно преференциалните цени за ранна регистрация, която ще бъде отворена до 30 септември и всички останали възможности, от които може да се възползва вашата компания на предстоящото събитие „Дни на кариерата“, в сектори: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти, може да се вържете с екип „Събития“ на JobTiger на:

 

Email: events@jobtiger.bg

Тел:  (+359 2) 4918 011/13/22

 

Кариерният форум се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, с организационната подкрепа на „Университет за национално и световно стопанство“, Междууниверситетски център за развитие на кариерата и Студентски съвет при УНСС.