София, Пловдив и Варна ще са трите града, в които ще се проведе кариерният форум „Дни на кариерата“ 2017 в сектори: IT, Телекомуникации и BPO  

 

На 12 октомври 2017 за осми пореден път в София ще се проведе специализираният кариерен форум „Дни на кариерата“ в сектори: IT, Телекомуникации и BPO. По традиция форумът има за цел да събере на едно място студенти и млади специалисти с водещите български и международни компании, които търсят служители с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите и BPO.

В рамките на деня, от 10:00 до 18:00 часа, компаниите участници ще представят своите свободни работни и стажантски позиции. Форумът дава възможност на младите хора да научат повече за състоянието на пазара на труда, да се запознаят лично с представителите на водещи работодатели в България и по света.

Паралелно на основната част на кариерния форум ще се провеждат и дискусии, в които предварително записалите се компании ще могат да презентират пред любопитните млади хора допълнителна информация, за проектите по които работят, да дискутират с тях водещите тенденции в сектора и да представят по подробно възможностите за развитие в компанията.

В края на деня ще се проведе и томбола с награди от фирмите-участници, в която могат да участват всички младежи, посетили събитието.

За втора поредна година на 16 октомври „Дни на кариерата“, в сектори: IT, Телекомуникации и BPO ще се състои също и в Пловдив, където се наблюдава силно раздвижване в технологичния сектор. Там, подобно на София, компаниите ще имат възможност да се запознаят с местните студенти в Конгресен център на пловдивски панаир. Пловдивското издание ще продължи от 10:00 до 16:00 часа.

Възможностите за компаниите, решили да разширят бизнеса си, не свършват тук. За първа година в историята на специализирания кариерен форум ще се проведе и издание във Варна. Датата ще бъде 18 октомври в Swiss Belhotel.

За повече информация за новата локация и за възможностите и вашата компания да се включи в тазгодишното издание на „Дни на кариерата“, в сектори: IT, Телекомуникации и BPO, може да се вържете с екип Събития на JobTiger на:

Email: velichka@jobtiger.bg или velina@jobtiger.bg

Тел:  (+359 2) 4918 013 или (+359 2) 4918 022

 

Кариерният форум се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, със спонсорството на TeleTech Eastern Europe и организационната подкрепа на Интерпред - СТЦ София, Пловдивски панаир и Swiss Belhotel