Детски Научен Център МУЗЕЙКО - място за пораснали деца и фирмени събития

Детски научен център Музейко е първият по рода си в Източна Европа. В него има над 130 интерактивни образователни игри за деца и любопитни възрастни. Експозициите са създадени с идеята да вдъхновят за познание, откривателство и наука. Музейко посреща индивидуални посетители и училищни групи със специални научни програми. За фирми, които искат да организират професионални срещи или да осигурят приятно прекарване на техните служители и семействата им, Музейко е разработил няколко формата.

Какво могат да правят фирмите в Детски научен център Музейко:

1.    Да наемат зала за пресконференция, обучение или събитие, дори и за teambuilding.

Атмосферата в Музейко е много вдъхновяваща и е подходяща както за игри сред експозициите, така и за служебни мероприятия в залите на Детския научен център. Професионалните събития в зала могат да станат още по-интересни и сплотяващи екипа, когато се съчетаят с разходка из изложбите, водена от Музейковец, или участие в играта, специално разработена за възрастни – „Бързай умно“.

2.    Да направят Family Day, да отпразнуват 1-ви юни или дори коледно парти.

Музейко вярва във важната роля на играта, вдъхновението и опита с реални, практически ситуации и предмети. Специалните празнични програми на Музейко за служители на фирми и техните семейства целят да създадат чудесен повод децата и техните родители заедно да споделят пълноценно време и да направят срещата с науката още по-приятна и пълноценна.

3. Да станат наш спонсор или дарител.
Цялата фирма може да се възползва от специални предложения само за спомоществователи на Детския научен център, като например отстъпки от билети и стоки в магазина на Музейко, намаление от цените на ваканционните формати, рождените дни и други.

4. Да се сдобият със специална корпоративна карта.
Срещу закупуване на корпоративна карта от страна на фирмите, техните служители ще получат определен брой билети за Музейко, намаление за вход за специални събития, отстъпки от цените за сезонни, годишни карти и от ваканционните формати, рождените дни и други.

Над 130 интерактивни експозиции в Музейко - ет. Бъдеще

5. Да се включат в нашата програма за доброволци.

Музейко се нуждае от подкрепа, за да може да се развива. Всеки човек или фирма може да допринесе за идеята децата да научат и да знаят повече, като изпрати доброволци или участва в някоя от инициативите ни.

 

 

За повече информация може да се свържете с отдел „Развитие“ на: support@muzieko.bg, anelia@muzieko.bg, maria@muzieko.bg и 02/ 902 00 10, 02/902 00 06.  Уебсайт: www.muzeiko.bg