Стъпка към по-зелено бъдеще с дигиталните ваучери за храна на Идънред България

В днешния свят, където устойчивата околна среда е изключително важен въпрос, Идънред България е лидер в дигиталната трансформация на придобивките за служители. Отбелязвайки 20 години иновации и отличия на българския пазар, компанията представя своите дигитални ваучери за храна, създадени в партньорство с глобалния технологичен лидер – Mastercard.

Екологичните предимства на дигиталните ваучери 

Докато традиционните ваучери за храна и предплатени решения често включват използването на физически карти и хартиени ваучери, то дигиталните ваучери на Идънред България премахват тази необходимост, като по този начин значително намаляват потреблението на хартия и пластмаса. Дигиталните ваучери следват ESG принципите и предлагат екологични ползи, сред които:

·       Намалена употреба на хартия и пластмаса

·       Използване на по-малко ресурси

·       Намаляване на въглеродния отпечатък

По този начин българските работодатели могат да докажат от една страна загрижеността към своите служители, а от друга – ангажимента си към по-устойчиво бъдеще. 

Предимства за бизнеса

Идънред България показва ангажимента си да предоставя решения, които отговарят на променящите се нужди на съвременната работна среда. Чрез модерната онлайн платформа за клиенти Edenred+, работодателите:

·       Пестят време и оптимизират разходите си

·       Поръчват дигитални ваучери бързо и лесно – 100% онлайн зареждане

·       Спестяват до 1 278 лв. на служител годишно, тъй като ваучерите за храна са 100% освободени от данъци и осигуровки до 200 лв. на месец на служител

Дигитализирането на ваучерите за храна дава възможност за улеснено проследяване и управление на социалните придобивки, което подкрепя по-голямата прозрачност и отчетност в корпоративното управление.

Мобилното приложение Edenred+

Чрез приложението Edenred+ дигиталните ваучери безпроблемно се интегрират в смартфоните на крайните потребители. Дигиталният ваучер за храна от Идънред дава възможност на потребителите да плащат бързо и лесно на ПОС терминал в хиляди търговски обекти в цялата страна и да проследяват разходите и баланса си в реално време.

Дигиталните ваучери на Идънред България са пример за това как бизнесът може да бъде водеща сила в борбата за устойчиво бъдеще, като съчетава иновации с екология и социална политика. За повече информация относно Идънред България и нейните предложения за дигитални ваучери, моля посетете: https://www.edenred.bg/edenred-plus/vaucher-hrana

 

За Идънред България:

Идънред България е водещ оператор на ваучери за храна и подаръчни решения. Над 300 000 служители и над 4 000 корпоративни клиенти в момента използват услугите на Идънред в България, като над 12 000 търговски обекти в цялата страна приемат ваучерите и картите, издадени от Идънред.

Компанията е част от световния лидер в предплатените корпоративни решения Edenred, оперираща в 45 държави по света.