Конференция SEETEST 2024

Едно от най-големите имена сред събитията за софтуерно тестване в Югоизточна Европа се завръща тази година с нова локация – Загреб. SEETEST 2024 ще се състои отново в хибриден формат на 26-27 септември в хърватската столица и онлайн.

 

 

С участието на световни експерти от софтуерната индустрия, конференцията обещава:

 

       ·        Нови тенденции в софтуерното тестване: Последните иновации и технологични тенденции, променящи пейзажа на тестването

 

       ·        Инструменти и методологии: Презентации на нови инструменти, методологии и практики, които обогатяват процеса на тестване

 

       ·        Глобални практики от индустрията: Споделяне на успешни истории и опит от водещи компании в областта

 

       ·        Интерактивни туториали: Участниците ще имат възможността да вземат участие в практически туториали и да обменят идеи с колеги от индустрията.

 

 

 

Организаторите от SEETB и Quality House ще заложат на качественото съдържание, разпределено в 4 трака и през двата дни. Първият ден започва с 8 туториала на разнообразни от теми, водени от топ международни лектори, и покриващи последните тенденции и важни теми от света на софтуерното тестване. 27-ми септември ще продължи с 20 подбрани от Програмния комитет презентации, разпределени в 8 сесии на актуални теми и 2 кийноут лекции.

 

25 септември ще започне с целодневни курсове на актуални теми, водени от някои от туториал лекторите. Целодневните курсове ще се състоят в малки групи, ще включват практика и задълбочено представяне на дадена тема. Темите за курсовете и трейнърите ще бъдат обявени на по-късен етап. Организаторите препоръчват да се следи официалния уебсайт на събитието www.seetest.org , както и профилите на конференцията в социалните мрежи за повече информация, както и за билети, тъй като местата са ограничени.

 

Разбира се, конференцията ще включва и експо зона – на място и онлайн, от която спонсорите на събитието могат да се възползват, представяйки компанията и проектите, по които работят.

 

Традиционният Social Event, който ще се състои след туториал деня – на 26 септември, е перфектният начин за участниците да се отпуснат, забавляват и комуникират в неформална обстановка на топ локация в хърватската столица.

SEETEST 2024 обещава да бъде не само обучителен, но и вдъхновяващ форум за всички професионалисти от индустрията. Не пропускайте възможността да бъдете част от това вълнуващо преживяване.