Пловдивски работодатели ще представят свободни позиции в Монтана на 10 февруари и в Бяла Слатина на 11 февруари

 

В края на тази седмицата в Монтана и Бяла Слатина едни от най-големите индустриални работодатели от област Пловдив ще разкажат за свободните позиции и условията на труд в предприятията си. Ще бъде представена и информация за възможностите за преместване и условията на живот в Пловдив. 

Срещите ще се проведат както следва:
10 февруари (петък) – Монтана //хотел "Огоста", 17:00 - 20:00
11 февруари (събота) – Бяла Слатина //Читалище "Развитие-1892", 10:00 - 13:00

Организаторите от JobTiger ще проведат подготвителни срещи, както в градовете на „Информационните дни на кариерата“, така и в близки населени места: Лом и Кнежа (6 февруари), Койнаре и Монтана (7 февруари), Криводол и Мизия (8 февруари) и Бяла Слатина (9 февруари). От близките общини, в които е имало подготвителни срещи, има предвиден автобусен транспорт в деня на събитието. Пълната програма и повече информация можете да откриете на http://plovdiv.careerdys.bg/ 

Срещите са част от стратегическата инициатива „Информационни дни на кариерата“ за привличане на кадри от региони с висока безработица за едни от най-големите работодатели в пловдивския регион – АББ България, Белла България, Биомашиностроене, Кауфланд България, Либхер Хаусгерете – Марица и Сенсата Технолоджис България. Вече преминаха срещите в Ловеч, Сливен и Стамболийски, където стотици посетиха събитията. Организаторите споделят, че вече има успешни кандидатури и подписани договори за започване на работа в Пловдив. 

Инициативата е подкрепена от „Клъстер Тракия икономическа зона“, община Пловдив и фондация “Тръст за социална алтернатива“. Община Пловдив заявява подкрепата си за проекта и готовност да осигури достатъчно места в  училищата и детските градини за записване на децата при преместване на цели семейства. 

Подробен график на проекта е публикуван на: plovdiv.careerdays.bg

Категории: Подбор/Recruitment