PROFILE.GURU: Трудово досие… но от електронните!

PROFILE.GURU: Трудово досие… но от електронните!

В случай, че всекидневно се изправяте срещу хартиения гигант на служебния документооборот, ние сме тук да ви помогнем в битката!

Присъединете се към безплатния ни уебинар на тема „Електронно трудово досие“ и посрещнете пролетта с нов дигитален мироглед!

Тема: Електронно трудово досие. Цялостна дигитализация на документите и информацията за хората в организацията – от профила, през обученията до подписването на документите.

 

Дигитализацията на процесите по управление на информацията за хората и систематизирането ѝ в напълно електронно трудово досие е не само възможна, но лесна, бърза и достъпна с правилните инструменти. Научете как да управлявате още по-ефективно най-ценния ресурс – човешкия. Без купища хартия, умно, ефективно, информирано. Всичко с един поглед и на няколко клика – събрано на едно място и напълно дигитализирано.

 

Разберете как може да постигнете всичко това с най-достъпното и лесно за използване решение на пазара - PROFILE.GURU. Ще научите още за:

 

•    Дигитална визитка – никога не е било по-лесно да разберете кой кой е в организацията;

•    Дигитални профили – цялото знание за всеки в организацията – опит, знание, компетенции, развитие, активи, документи, придобивки;

•    Дигитален процес по целеполагане – от поставянето на цели за конкретни периоди до (само)оценяването им.

•    Справки – как да управлявате ефективно и информирано с информационни дашборди и специализирани справки.

•    Електронно подписване – законова рамка, възможности и приложение.

 

Кога:   12 март 2024г., 14:00 ч.

Къде:  ZOOM Webinars

Как:     Регистрирайте се тук: https://ibs-bg.zoom.us/webinar/register/7617098070733/WN_6yDc34JrRNaPqoX5SggTpQ