HR Industry 2023 - изложители (част 7)

HR Industry 2023 - единственото професионално изложение за HR общността тази година е на 9 февруари в Интерпред-СТЦ София.

Най-интересното от HR тенденциите, добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на таланти, които ще определят работата в бранша през цялата година. Презентации и уъркшопи на разнообразни теми ще се проведат в четири зали. А в рамките на изложбеното пространство ще можете да срещнете лично с представители на компании с продукти и услуги в сферата на човешките ресурси и да видите най-новото!

Включете се и вие в събитието, което никой HR не пропуска! Регистрирайте се тук!

Представяме ви част от компаниите изложители!

Career Show

Career Show организира кариерни събития за подбор на квалифицирани кадри. Специализираните ни събития предоставят възможност на компаниите за личен контакт с кандидати, търсещи нови възможности в различни сфери. Всяко събитие включва и програма от лекции за личностно и кариерно развитие.

Екипът стои също и зад Career Show Awards - водещи награди за най-добър работодател на България, отличаващи най-забележителните постижения в сферата на управлението на хора и работодателската марка.

Alice - Wonders

Представяне на бранда:

1. Обучения за лични и професионални умения, лидерство и управление на проекти/процеси/хора.

2. Авторско обучение за високо ниво мениджмънт "Бушидо - пътя на Лидера"

3. ЛинкедИн консултиране за HR.

4. Тв предаване за бизнес - Отскок / The Jump Show

Категории: Общa темa/Other