HR Industry 2023 - изложители (част 4)

HR Industry 2023 - единственото професионално изложение за HR общността тази година е на 9 февруари в Интерпред-СТЦ София.

Най-интересното от HR тенденциите, добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на таланти, които ще определят работата в бранша през цялата година. Презентации и уъркшопи на разнообразни теми ще се проведат в четири зали. А в рамките на изложбеното пространство ще можете да срещнете лично с представители на компании с продукти и услуги в сферата на човешките ресурси и да видите най-новото!

Включете се и вие в събитието, което никой HR не пропуска! Регистрирайте се тук!

Представяме ви част от компаниите изложители!

A3-VD

Присъстваме на пазара от 1994 година като външен партньор на развиващи се бизнес компании в сферата на счетоводното обслужване, трудовите отношения и финансовото консултиране.През годините нашите клиенти – утвърдени вече имена - порастваха и обособяваха обслужването вътре в компаниите си.
Благодарение на нашия имидж, традициите ни, опита на екипа и компетенциите на нашите асоциирани партньори продължаваме да разширяваме дейността си и от 2010 година се занимаваме и с организационно развитие.

Нашите предимства:
- А3- ВД е малка компания, което я прави гъвкава и адаптивна
- програмите, които реализираме, не са стандартизирани
- при изграждането им са взети предвид не само актуалните тенденции, но и изискванията на клиента и неговите реални потребности
- независимо от проектите, по които работим, се стремим към дългосрочно сътрудничество.

Защото Добавяме стойност.

TSD Software

TSD Software, част от TSD Group, е българска софтуерна компания, базирана в град Троян. Компанията специализира в предоставяне на пълен набор от услуги по разработка на софтуер.

TSD е с повече от 15 години опит в ИТ индустрията и е доверен партньор на редица чуждестранни клиенти от различни бизнес сектори.

TSD Software е създател на българската платформа за управление на бизнес процеси – Hydrogen, включваща HR приложение, която е уникална с това, че се адаптира към спецификите на всеки бизнес.
TSD Software притежава и линия от приложения и услуги, базирани на популярната в световен мащаб еDiscovery платформа Relativity.

Научете повече на tsd.com.

GiftTube

Подари спомен вместо вещи с ваучер за преживяване от Gift Tube! Избери от 500+ приключения или вземи ваучер за сума!

Разкажи ми

"Разкажи Ми е дигитална платформа за психологическа подкрепа, позиционирана на българския пазар през 2021 г. Ние помагаме на компаниите да поддържат емоционалното и психично равновесие на служителите, да постигат резултати и да укрепват работодателската марка чрез ефективни мерки за създаване на продуктивна работна среда. Предоставяме цялостна помощ за компанията и за служителите под формата на програма и уелнес решение. Холистичната психологическа програма включва анализ на стресорите на работното място, достъп до информационен портал, тематични уебинари с психолози, модул за самопомощ и онлайн консултации.” 

Категории: Общa темa/Other