HR Industry 2023 - изложители (част 2)

HR Industry 2023 - единственото професионално изложение за HR общността тази година е на 9 февруари в Интерпред-СТЦ София.

Най-интересното от HR тенденциите, добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на таланти, които ще определят работата в бранша през цялата година. Презентации и уъркшопи на разнообразни теми ще се проведат в четири зали. А в рамките на изложбеното пространство ще можете да срещнете лично с представители на компании с продукти и услуги в сферата на човешките ресурси и да видите най-новото!

Включете се и вие в събитието, което никой HR не пропуска! Регистрирайте се тук!

Представяме ви част от компаниите изложители!

Re:benefit

Re:benefit е иновативна платформа, която позволява на работодателите да предлагат жирок спектър от социални придобивки за техните служители, като същевременно пестят време и намалят разходите си за администрация. Компанията предлага революционно решение, което подпомага компаниите в посока привличане, задържане и мотивация на персонала.

За служителите Re:benefit предоставя възможността да сглобят перфектния си бенефит пакет от множеството предлагани опции и да го променят, в зависимост от нуждите или интересите си, чрез лесно за употреба онлайн приложение.

Компанията стартира дейността си на българския пазар през януари 2021 г. с нула потребители на платформата. Днес те са над 10 000. Над 50 компании се доверяват на софтуерното решение за гъвкави придобивки и почти 60 доставчици на услуги са интегрирали своите предложения в платформата.

Novi Global Bulgaria

Novi Global Bulgaria е част от международна група от консултантски компании за набиране на висококвалифициран мениджърски и експертен персонал, както и IT кадри. Днес офиси на компанията има в Ирландия, Обединеното кралство, Испания, Саудитска Арабия, Южна Африка, Индия, Пакистан, Гибралтар, Кувейт, Румъния, Гърция, и България.

На локално ниво компанията се развива повече от 7 години, а в екипа работят опитни консултанти по подбор, специализирани по различните професионални направления и индустрии. Компанията има множество успешно приключили проекти както в разностранния ИТ сектор, така и в различни производствени организации, логистични и маркетинг компании, небанкови институции, международни аутсорсинг центрове, телекомуникационни компании и други. Екипът се гордее с висок процент успеваемост при откриването на правилните служители за работодателите, с които партнира, разчитайки както на високотехнологични съвременни инструменти за подбор и постоянно развиващата се база данни от висококвалифицирани кандидати, така и на традиционните и добре установени професионални контакти, знания и опит на екипа ни, така важни за т.нар. „хедхънтинг“. Нови Глобал България работи с различен тип структури – от тепърва стъпващи на пазара компании през добре установени корпорации до фирми, целящи “one-man show” дейност в България.  

Професионалният, дискретен и винаги с детайл подход към всеки един клиент и кандидат гарантира ефективно и навременно изпълнение на проектите по подбор, което се доказва от дългосрочните партньорства, изградени през годините, натрупаната експертиза в различни индустрии, неспиращата мотивация на екипа ни, винаги приемащ нуждата на отсрещния бизнес като лична кауза.

Mindromeda

Майндромеда е проект, създаден през 2020-та година, от опитни психолози, които специализират в различни сфери от науката и целят да направят по-осъзнати грижите за невидимото здраве. Нашата мисия е да помогнем на компаниите да осигурят на служителите си възможно най-добрата грижа, инструменти за баланс между работа и личен живот, стратегии за превенция на бърнаут, управление на стреса и постигане на лично удовлетворение. Постигаме това като предоставяме онлайн индивидуални и групови сесии, дискусии, уебинари, психометрични оценки и редовна, 360-градусова обратна връзка.

Radioactive International Recruitment

Основана през 2016 г. в България, RIR е международна агенция, специализираща в подбора на специалисти в ИТ сферата и висш мениджмънт в сектори като банкиране и финтех, аутсорсинг, производство и биотехнологии. Агенцията предлага набор от услуги в областта на отдаване на персонал, анализ и проучване на заплати, както и на пазара на труда.

С изградения си опит, предоставя знания, похвати и ноу-хау за да подпомогне разрастването на бизнеса, паралелно с това и индивидуалното кариерно развитие на доказани специалисти.

Мисията на RIR е да открива таланти не само на територията на България, като иновативните й похвати и отдаден екип оптимизират ресурси и време на бизнеса.

Категории: Общa темa/Other