HR Industry 2023 – изложители (част 1)

HR Industry 2023 – единственото професионално изложение за HR общността тази година е на 9 февруари в Интерпред-СТЦ София.

Най-интересното от HR тенденциите, добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на таланти, които ще определят работата в бранша през цялата година. Презентации и уъркшопи на разнообразни теми ще се проведат в четири зали. А в рамките на изложбеното пространство ще можете да срещнете лично с представители на компании с продукти и услуги в сферата на човешките ресурси и да видите най-новото!

Включете се и вие в събитието, което никой HR не пропуска! Регистрирайте се тук!

Представяме ви част от компаниите изложители!

Флексибъл Бит

Флексибъл е основана през 2016г. и от 3 години активно развива портфолиото си от собствени продукти и услуги за HR индустрията. Продуктите и услугите, които компанията създава, носят духа на й – а именно да осигуряват гъвкавост като хармонично съчетават различни една от друга области, в един уникален продукт и услуга, предоставяща висока стойност на достъпна цена. Най-новите продукти и услуги, които Флексибъл Бит предлага са свързани с киберсигурността и предпазването от социално инженерство, преплетени през призмата на психологията, човешкото поведение и рискови решения. Компанията предлага редица обучения свързани с развитието на служителите и техните екипи на теми като лидерство, ценности, управление на стреса, целеполагане, ефективна комуникация и други.

HRS Bulgaria

HRS Bulgaria е българска агенция за подбор и анализ на кадри с пет офиса в страната и чужбина, а вече над 10 години е и лидер на пазара на труда у нас, като предлага богато портфолио от бизнес решения подходящи за компании от всички сектори, без значение от техния размер.

Техният екип от 100+ сертифицирани консултанти и експерти оперира във всички сектори от пазара на труда като успешно открива нови професионални хоризонти както пред младши специалисти, така и пред много опитни и висококвалифицирани кадри.

Не веднъж са отличавани с престижни награди в различни категории, сред които „Най-добра агенция за подбор“ в различни сектори, „Най-добър работодател в сферата на човешките ресурси“ и „Иновации в подбора на персонал“.

KNOWLEDGE 2 SKILLS – K2S.BG

КОРПОРАТИВНИТЕ ОБУЧЕНИЯ по системата KNOWLEDGE 2 SKILLS – WWW.K2S.BG стават част от консултантската дейност на “СЕЛФ КИЙ” ЕООД през 2012 г., вече 11 години на българския пазар.

Системата KNOWLEDGE 2 SKILLS осигурява практични знания, които лесно се превръщат в нови умения. Тя позволява персонализиране на всяко обучение спрямо актуалните цели и задачи, с фокус върху повишаване на ефективността и постигане на по-високи бизнес резултати.

KNOWLEDGE 2 SKILLS – WWW.K2S.BG разработват фирмени програми и бизнес решения в четири области:

– Ефективен мениджмънт – Фирмени обучения за мениджъри Ефективен мениджмънт (k2s.bg)

– Ефективни продажби – Фирмени обучения за продажби – как да спечелите повече клиенти (k2s.bg)

– Ефективна комуникация – Фирмени обучения по комуникация – Ефективна комуникация (k2s.bg)

– Ефективни екипи – Фирмени обучения за екипи и развитие на човешките ресурси (k2s.bg)

Фирмите, обучили своите екипи по системата KNOWLEDGE 2 SKILLS отчитат 96,7% удовлетвореност, тъй като успяват да приложат нови стандарти и практики, да сплотят екипите си и да формират устойчивост по пътя на растежа.

Коника Минолта България

Коника Минолта България е дружество със собствена търговска, маркетингова и техническа структура, част от глобалния бранд за иновативни бизнес и ИТ решения. В България компанията стъпва през 2005г. и оттогава бележи непрекъснат растеж. Компанията e лидер в предлагането на цялостни решения за управление на корпоративни документни и печатни работни процеси и иновативни цялостни решения за представителите на полиграфическия бранш. През 2018 г. концепцията за дигитално работно място е надградена със смарт видеонаблюдение от MOBOTIX, което гарантира безопасна и сигурна работна среда и разполага с вградени AI аналитики, което позволява на компанията бързо да се превърне и в партньор за дигитално работно място, свързвайки технологии и хора. Кonica Minolta е надежден партньор, който може да ви консултира, имплементира и поддържа най-добрите решения за дигитализация и автоматизация на вашите HR процеси.

Категории: Общa темa/Other