Единственото професионално изложение за HR общността през 2023 година – на 9 февруари в Интерпред

HR Industry е уникално за HR бранша събитие, което събира над 30 изложители – български и международни компании, доставящи услуги в сферата на човешките ресурси – подбор на персонал, HR софтуер, пейрол, тимбилдинги, обучения и симулации, трудова медицина, допълнителни придобивки и др.

Най-интересното от HR тенденциите, добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на таланти ще бъдат представени на 9 февруари в Интерпред-СТЦ София.

Все повече компании инвестират време и пари в развитието на екипите си и имат нужда от нови услуги. HR Industry 2023 дава шанс на изложителите да разкажат за своите продукти и услуги пред най-точната аудитория. А на посетителите - да намерят своите нови доставчици на едно място, в един ден - лесно и бързо.

Семинарната програма на събитието ще събере в себе си най-интересните теми за годината, акцентите в бранша и ще зададе фокуса на HR индустрията за следващите 12 месеца.

Партньорите на изложението ще направят срещите на живо още по-вълнуващи.

Включете се и вие в събитието, което никой HR не пропуска и изживейте един по-различен работен ден в бляскава атмосфера!

Регистрациите за изложители и посетители са отворени - тук.

Сребърен спонсор на изложението е planIT.

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger в партньорство с Българска асоциация за управление на хора, bilet.bg, pure water, Тrastena. Организационен партньор е Интерпред - СТЦ София. Медийни партньори са: jobtiger.tv, hrindustry.bg, Лидер.БГ, b2b media, сп. Мениджър.

Категории: Общa темa/Other