Национални дни на кариерата на 1-ви април 2023 в София с паралелна програма: презентации, Startup зона и кът за професионално образование

Национални дни на кариерата 2023 се разраства и ще предложи още възможности за изложители и посетители.

В съботния ден на 1 април в Гранд Хотел „Милениум“ форумът ще бъде своеобразен фестивал на развитието на таланта и кариерните възможности. Дни на кариерата е доказало се място за отличаващите се работодатели, форум с новаторски дух за креативни формати и възможности.

Нова съпътстваща програма със следните допълнителни възможности:

  • Презентации в Дни на кариерата на тема „Талантът“– възможност за вашето фирмено представяне с отворен формат на презентации. Изберете подходящия представител от вашата компания, който може да разкаже история с практични, мотивиращи и подходящи за аудиторията теми.
  • Кът Професионално образование и обучителни организации – ако организацията ви се занимава с обучения и професионално образование, включете се и вие! Освен нова работа и стаж, посетителите ще могат да разберат за възможностите за развитие на професионални умения и компетенции в зала Нютон.
  • Startup зона - ние подкрепяме startup системата в страната и отчитаме важността за развитие и привличане на професионалисти в нея. Именно затова ще създадем специално пространство, за да се представят едни от най-интересните и проактивни стартъпи.

*Възможност за участие имат стартиращи компании, създадени преди не повече от 3 години.

Регистрация за изложители тук с преференциални цени и условия с JobTiger Wallet.

В подготовка сме и на други иновации в най-големия форум за кариерно развитие и за тях ще ви държим в течение.

Категории: Общa темa/Other