HR Weekend: "Промени в ролята на HR в организацията" - 16 и 17 юни в гр. Трявна

Изключително щастливи сме след двегодишно прекъсване да обявим двадесет и седмото издание на HR Weekend! Събитието ще се проведе на 16 и 17 юни в хотел „Калина Палас“, гр. Трявна.

За темите от дискусионната част се съобразихме с вашите идеи и предложения в предходна анкета. В програмата на традиционната конференция на HR общността тази година e заложена като основна темата "Бъдещето на HR професията в България".

На 16 юни 2022 (четвъртък), след откриване на XXVII HR Weekend, участниците ще имат възможността да проведат дискусии по ключови въпроси и проблеми, свързани с "Промени в ролята на HR в организацията" и "Дигитализация в HR". В края на работните сесии сме предвидили и традиционното Мероприятие – изненада.

На 17 юни 2022 (петък) разискванията ще продължат на тема: "Employer branding / employee experience", след което предстои закриване на XXVII HR Weekend.

HR Weekend 2022, като събитие предназначено за всички действащи HR специалисти от бизнеса и консултанти в областта, създава възможност на общността за дискутиране, споделяне на полезни практики и разменяне на гледни точки по най-актуалните теми в сферата на човешките ресурси в България.

Ние вече нямаме търпение да подновим срещите на живо. Каним Ви да се запознаем и да споделим приятната емоция на един летен HR Weekend.

Повече подробности за събитието тук.
Регистрация можете да направите тук.

 

Категории: Общa темa/Other