На 9 февруари ще се проведе HR Industry - изложението за услуги в сферата на човешките ресурси

 

На 9 февруари в Интерпред – СТЦ София ще се проведе единственото у нас изложение за компании, предоставящи услуги в сферата на човешките ресурси - HR Industry. По време събитието присъстващите HR мениджъри и управители ще имат възможността да посетят щандовете на 48 компании и организации, опериращи в помощ на HR бизнеса у нас, и да се запознаят в детайли с най-съвременните решения за управление на HR процесите.

Паралелно на изложението, в две зали ще се провежда специализираната семинарна програма на HR Industry, по време на която специалисти от компаниите-участници ще говорят по най-актуалните теми, свързани с дейността на HR професионалистите.
Входът за посетители е свободен. Изисква се предварителна регистрация за семинарната програма, която е достъпна на този линк.

HR Industry 2017 се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger с генералното спонсорство на MetLife. Организационен партньор на събитието е Интерпред – СТЦ София, партньор е Българска асоциация за управление на хора.

Категории: Общa темa/Other