Как да управляваш администрирането на 150 майки с няколко клика

Управлението на майчинството е дълъг и сложен процес за всеки HR специалист. За целия период по майчинство има различни процедури и законови изисквания, които трябва да се следят внимателно. В противен случай се допускат грешки и се пропускат срокове, което може да доведе до забавяне, а в най-лошия случай, до спиране на месечното обезщетение на майката.

Има компании, в които се администрират средно по 150 майки на година. Този процес ангажира сериозен човешки ресурс от специалисти, а времето посветено на тази дейност не може да бъде използвано за други важни процеси и активности свързани с останалите служители във фирмата.

Дали е възможно процесът по администриране на майчинство да бъде автоматизиран, дигитализиран и опростен? Има ли начин да се улеснят стъпките, през които преминава всеки HR специалист и всяка майка?

Ние от Sb Accounting & Consulting / sb-bg.com / създадохме платформа, която от една страна да улесни HR екипa в процеса по администриране на майките, а от друга - да окаже съдействие на майката в този деликатен момент и да я насочва във всеки един етап от административния път към майчинството. Всичко това се случва от един работен плот и само с няколко клика!

Присъединете се към нашия уебинар на тема „Дигитално управление на майчинство“ и ще ви запознаем с всички важни детайли от процеса по aдминистриране на майките. Лъчезар Георгиев, оперативен директор, и Антония Ценкова, експерт Бизнес развитие в Sb Accounting & Consulting ще отговорят на ваши наболели въпроси по темата. Специалният гост Наталия Спасова, пейрол мениджър в Кока-Кола, ще разкаже за трудностите и предизвикателствата, пред които се изправя всеки HR специалист при управлението на майчинството и ще сподели добри примери и практики.

Накрая, но не на последно място, ще ви запознаем и с новата система Sb MOM за дигитално управление на майчинство. Платформата позволява администрирането на всички майки в една компания да се случва от един работен плот, процесът по обмeн на документи и данни да бъде забързан, опростен и да се елиминира риска от грешки или пропуснати срокове.

Датата е 8 март, 15:00ч. – за да направим деня на всяка дама още по-специален!

Запишете се сега на https://sb-bg.com/sb-mom-management-solution-webinar-8-03-hr/