Център за защитена заетост "ГРАДИНА ВДЪХНОВЕНИЕ" с участие на HR Industry 2022. Професионални срещи на живо на 10-ти февруари в събитието на HR общността.

#HRIndustry2022exhibitors

Споделяме участие на Център за защитена заетост "ГРАДИНА ВДЪХНОВЕНИЕ" в HR Industry 2022, както и тяхното представяне:

ГРАДИНА ВДЪХНОВЕНИЕ в град Божурище е първият център за защитена заетост в България. През 2020 година, с подкрепата на Община Божурище и Агенция за хората с увреждания, създадохме зеленчукова градина, в която работят 15 младежи с множество трайни увреждания. В градината се произвеждат целогодишно градински зеленчуци, пресни билки и подправки, имаме също овошки и ягоди. 

Възможностите за защитена трудова заетост за хората със специални потребности, все още са крайно недостатъчни и дори и да ги има, те най-често са по програми за ограничен период от време, а на нас ни е необходима устойчивост. Нашите младежи са от онази "тиха" част от обществото, която често никой не забелязва. В градината те се грижат за всичко - от засяването на семената, пикирането, отглеждането на разсадите, поливането, до беритбата и подготвянето на зимнина. В Градина ВДЪХНОВЕНИЕ тези хора намериха своето място, възможност за работа, социална среда, приятелства и смислен живот! Хората, работещи тук казват, че за тях ГРАДИНА ВДЪХНОВЕНИЕ Е ЩАСТИЕ! Тук те намират работа в адаптирана среда, получават заплащане за труда си,  създават приятелства, общуват помежду си, чувстват се полезни, занимават се и с творческа дейност – с всеки следващ ден стават по-готови за живота.

Срещи на живо с представителите на Център за защитена заетост "ГРАДИНА ВДЪХНОВЕНИЕ" по време на HR Industry 2022.

В зала София на щанд 21 ще бъдат представени всички услуги, които центърът предлага.

В зала Варна от 14:30 ч. центърът ще представи и презентация на тема: „Посей семенцето на доброто. Зелени тиймбилдинги в Център за защитена заетост "ГРАДИНА ВДЪХНОВЕНИЕ"

Всичко за звездния четвъртък на HR бранша можете да намерите на 2022.hrindustry.bg. Семинарната програма се оформя като все по-интересна, а изложителите тепърва ще се представят – разберете кой ще срещнете на събитието и какво ще можете да научите.

Събитието е безплатно за посетители, но със задължителна регистрациятук.

Очакваме ви!

 HR Inustry 2022

Категории: Общa темa/Other