GritHut – Immersica с участие на HR Industry 2022. Професионални срещи на живо на 10-ти февруари в събитието на HR общността.

#HRIndustry2022exhibitors

Имерсика е технологична компания, която предоставя иновативни решения за усвояване на бизнес знания и умения. Ние комбинираме доказана методология за обучение и развитие с най-подходящите модерни технологии като SCORM и LMS базирани курсове, изкуствен интелект и чатботове, виртуална и добавена реалност. По този начин имаме ангажиращи, високо интерактивни електронни продукти и смесени (blended) обучителни услуги за реално усвояване на бизнес знания и умения. Зад новия бранд на Имерсика стои опитът и експертизата на три доказани обучителни и технологични компании - Бизнес Ефект, Абилитикс и VR Express.

GritHut е стартъп, който разработва уникална система за България за управление на кариерното развитие, обученията и уменията на служителите  в компаниите. С този нов подход остарялото разбиране за статични позиции и компетенции отстъпва място на динамични роли, маркетплейс на талантите, и развитие на т. нар capabilities. Крайният резултат е реално повишение на уменията и мотивацията на екипа. Чрез интеграция с Microsoft Teams, платформата позволява на фирмите да приложат новия подход към обученията изцяло в процеса на работа. GritHut е продукт на Абилитикс, организация с над 13 години опит в разработката на HR, Learning & Career Development решения с международни и Български клиенти като Coca Cola HBC, Louis Vuitton LVMH, Vivacom и много други.

Срещи на живо с представителите на GritHut - Immersica по време на HR Industry 2022.

В зала София на щанд 20 ще бъдат представени всички услуги, които компанията предлага.

В зала G3 от 14:30 ч. компанията ще представи и презентация на тема “Иновации в електронните обучения. Дали и как?”

Всичко за звездния четвъртък на HR бранша можете да намерите на 2022.hrindustry.bg. Семинарната програма се оформя като все по-интересна, а изложителите тепърва ще се представят – разберете кой ще срещнете на събитието и какво ще можете да научите.

Събитието е безплатно за посетители, но със задължителна регистрациятук.

Очакваме ви!

 HR Inustry 2022

Категории: Общa темa/Other