Melon Learning с участие на HR Industry 2022. Професионални срещи на живо на 10-ти февруари в събитието на HR общността.

#HRIndustry2022exhibitors

Споделяме участие на Melon Learning в HR Industry 2022, както и тяхното представяне:

“В Melon Learning вярваме, че обучението прави хората, организациите и света по-добри. Вдъхновени сме от образователната мощ на технологиите, които го правят по-достъпно и ефективно. Стремим се да използваме тази мощ, за да направим ученето по-просто и работата - по-приятна, а подходът ни към всеки клиент да е като към партньор

В основата на нашата eLearning платформа Melon Learning стои простотата и идеята всичко да се върши интуитивно и с лекота, като в същото време е достатъчно мощна, за да осигури необходимите инструменти за ефективно управление на вашите онлайн обучения.

С Melon Learning можете бързо и лесно да дигитализирате процеса на обучение, благодарение на възможността за самостоятелното учене чрез интерактивни електронни курсове, учебни материали и тестове и провеждането на уебинари в реално време.

Само за седмица можете да имате вашата брандирана корпоративна система за онлайн обучение - лесна и приятна за работа, достъпна навсякъде и по всяко време.”

Срещи на живо с представителите на Melon Learning по време на HR Industry 2022.
В зала София на щанд 27 ще бъдат представени всички услуги, които компанията предлага.
В зала Варна от 11:30 ч. компанията ще представи и презентация на тема: Как онлайн обучението се трансформира с навлизането на хибридния офис“
Всичко за звездния четвъртък на HR бранша можете да намерите на 2022.hrindustry.bg. Семинарната програма се оформя като все по-интересна, а изложителите тепърва ще се представят – разберете кой ще срещнете на събитието и какво ще можете да научите.
Събитието е безплатно за посетители, но със задължителна регистрациятук.
Очакваме ви!

 HR Inustry 2022

Категории: Общa темa/Other