ЕЛАНА Фонд Мениджмънт с участие на HR Industry 2022. Професионални срещи на живо на 10-ти февруари в събитието на HR общността.

#HRIndustry2022exhibitors

ЕЛАНА Фонд Мениджмънт е една от първите лицензирани в България компании за управление на взаимни фондове и инвестиции, която вече 20 години се грижи за нарастването на стойността на вложенията на индивидуални и институционални инвеститори.  Фонд мениджърът управлява активи на стойност близо 190 млн. лв., разпределени в 8 фонда и инвестиционни портфейли на отделни инвеститори.  Компанията предлага и корпоративни програми за финансов уелнес като инструменти за задържане на ключови служители и генериране на дългосрочна лоялност от екипите.  ЕЛАНА Фонд Мениджмънт има 41 национални и международни награди за управление на инвестиции. 

★ Срещи на живо с представителите на ЕЛАНА Фонд Мениджмънт по време на HR Industry 2022.

В зала София на щанд 37 ще бъдат представени всички услуги, които компанията предлага.

Всичко за звездния четвъртък на HR бранша можете да намерите на 2022.hrindustry.bg. Семинарната програма се оформя като все по-интересна, а изложителите тепърва ще се представят – разберете кой ще срещнете на събитието и какво ще можете да научите.

Събитието е безплатно за посетители, но със задължителна регистрациятук.

Очакваме ви!

 HR Inustry 2022

Категории: Общa темa/Other