CONTIPSO с участие на HR Industry 2022. Професионални срещи на живо на 10-ти февруари в събитието на HR общността.

#HRIndustry2022exhibitors

Contipso е компания, която предлага софтуерно и методическо осигуряване на управлението на знанията в организацията, от тяхното създаване, съхранение, споделяне, актуализиране до мониторинг на активността и степента на възприемане.

Contipso Learning е платформа създадена с идеята да пести времето на екипите управляващи обучителните процеси в компаниите, като същевременно им дава мощни инструменти за вътрешно създаване на ангажиращи интерактивни онлайн курсове, вградена виртуална трейнинг зала и детайлни справки и отчети в реално време.

Екипът се фокусира върху създаване, поддържане и развиване на гъвкава среда и широк набор от интуитивни инструменти, чрез които хората създават, разпространяват, съхраняват и управляват знанията в организацията.

★ Срещи на живо с представителите на CONTIPSO по време на HR Industry 2022.

В зала София на щанд 13 ще бъдат представени всички услуги, които компанията предлага.

В зала Варна от 10:30 ч. компанията ще представи и презентация на тема: “Защо, какво и как в онлайн обученията в българската реалност”

Всичко за звездния четвъртък на HR бранша може да намериш на 2022.hrindustry.bg. Семинарната програма се оформя като все по-интересна, а изложителите тепърва ще се представят – разбери кой ще срещнеш на събитието и какво ще можеш да научиш.

Събитието е безплатно за посетители, но със задължителна регистрациятук.

Очакваме ви!

 HR Inustry 2022

Категории: Общa темa/Other