Gift Tube с участие на HR Industry 2022. Професионални срещи на живо на 10-ти февруари в събитието на HR общността.

#HRIndustry2022exhibitors

Gift Tube е най-голямата платформа за ваучери за преживявания. Платформата предлага над 500 забавления и гифт сетове. Получателят може сам да избира от огромното портфолио с подарения му ваучер, който може да бъде както на стойност или за конкретна услуга. 1 година валидност, лесна замяна и доплащане.

За корпоративните си клиенти предлагат индивидуален корпоративен дизайн на ваучерите, отличен къстъмър сървис, групови преживявания и тиймбилдинги за колегите и индивидуален подход. Имат натрупан и сериозен опит в организацията на онлайн забавления за колеги, работещи home office. 

Ваучерите могат да бъдат изпращани дигитално по имейл или отпечатани на луксозна хартия и навити като папирус в опаковката им тубус, която е комплимент от тях и е безплатна.

★ Срещи на живо с представителите на Gift Tube по време на HR Industry 2022.

★ В зала София на щанд 19 ще бъдат представени всички услуги, които компанията предлага.

★ В зала G3 от 12.30ч.компанията ще представи и презентация на тема „Ваучери за преживявания – стимул и вдъхновение за служители“

Всичко за звездния четвъртък на HR бранша може да намериш на 2022.hrindustry.bg. Семинарната програма се оформя като все по-интересна, а изложителите тепърва ще се представят – разбери кой ще срещнеш на събитието и какво ще можеш да научиш.

★ Събитието е безплатно за посетители, но със задължителна регистрация: тук.

Очакваме ви!

 

 HR Inustry 2022

Категории: Общa темa/Other