Delifideli – различните шоколадови изкушения! Изненадай колегите с вкусен и уникален подарък.

Какво предлагаме:

  • Авторски шоколадови бонбони, с пълнежи от ядки, сушени плодове, ганаши, годжи бери, шам фъстък и матча, боровинки с маскарпоне, кайсия с амарето и още много други. Изискани кутии с 3, 5, 6, 9, 15 или 25 бонбона, които могат да бъдат брандирани, ръчно надписани и подходящо опаковани за всеки отделен случай.

  • Кремове и шоколади по специална рецепта с кокосова захар и кокосово мляко. Различни размери бурканчета - от миниатюрни до 200 гр и могат да бъдат брандирани или с лично послание за всеки Ваш клиент или колега!

  • Уникален шоколадов чипс: сладка плочка с плодове и коледни подправки, с печен сусам, карамелизиран косос с кокосова захар, малдонска сол и какаови парченца.

  • Глазирани плодове и коледни сладки, само от шоколад, плодове и ядки.

  • И това не е всичко - https://www.delifideli.bg/products !

Защо да ни опитате?
Защото правим наистина вкусен шоколад!
Delifideli е единственото шоколадово ателие, в което изработваме пълнежите на бонбоните с кокосова сметана, истински плодове и редукции (не с есенции и овкусители) и ядки, като много от вкусовете ни са подходящи и за хора с непоносимост към млечни продукти.
Нашите шоколадови изкушения са без соев лецитин, хидрогенирани мазнини, глюкоза и инвертна захар.

 

Защо да ни изберете?
Ние Ви гарантираме, че подаръка който правите на колегите или клиентите си е уникален. Той е специално приготвен за тях и вашето събитие или повод, защото сме избрали нашите шоколадови вълшебства да не се предлагат в магазините.
Ние се стремим да помогнем на нашите клиенти да създадат уникална емоция и се грижим за всеки детайл. Независимо дали става дума за кутия с бонбони, персонализиран шоколад или корпоративен брандинг на колекция от бонбони, ние го правим със страст и отдаденост!

 

Направете и вие специален подарък:

  • Комплименти за колегите или събитие;

  • Кутия за Рожден ден, фирмено събитие или сладка изненада.

  • Коледни подаръци за колеги и партньори.

  • Бизнес кутия с бонбони за предразполагане към положителни разговори. Винаги е добре една среща да започне с нещо сладко, разчупващо ледовете, повишаващо нивата на ендорфин и радостта от живота.

Свържете се с нас сега, за да Ви помогнем да изненандате колегите по най-сладкия начин!

 

За поръчка и въпроси: info@delifideli.bg или 0889603347
Ако сме омазани с шоколад ще върнем обаждане по-късно :)