Календар събития на JobTiger 2022

С началото на седмицата се радваме да ви споделим Календар събития на JobTiger 2022.

ТУК ще откриете информация, цени, отстъпки за ранна регистрация и линкове с повече подробности. 

В календара екипът на JobTiger позиционира 21-то издание на Национални дни на кариерата и двата специализирани форума през есента: Дни на Кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг и Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти. Събития се планират с провеждане на срещи на живо в университетските градове и виртуално на специализираната платформа на Brazen. Не е изпуснат и ветеранът на онлайн форумите в страната - Виртуални дни на кариерата с фокус специалисти с опит.

За всички нас планирането, участието и провеждането на събития беше предизвикателство за последните почти две години. Можем гордо да заявим, че със споделени сили станахме експерти в гъвкавото управление и адаптацията. С поглед към предстоящата година си пожелаваме възможности за по-дългосрочни планове и по-стабилни условия. За всичко останало и вашето спокойствие - и тази година е наличен JobTiger Wallet – за по-гъвкаво управление на вашите събитийни планове. 

За въпроси, предложения и планиране на участия може директно да се свържете с екип Събития на JobTiger на events@jobtiger.bg и (+359) 2 49180 10