HR Marketplace с 60 актуални решения, услуги и иновации в сферата на човешките ресурси

HR Marketplace - единственият каталог за продукти и услуги в помощ на HR екипите - вече може да се похвали с 60 актуални решения, услуги и иновации, качени на платформата.

Инициативата на JobTiger стартира едва през март 2021 и вече събира разнообразни практични решения. Онлайн пространството на HR продукти и услугите в помощ на компаниите в България и специалистите в сферата на човешки ресурси има за цел да бъде полезен източник на информация и свързване на нуждите с решенията им.

HR Marketplace е част от HRIndustry.bg българският портал за споделяне на информация и опит в областта на управлението и развитието на човешките ресурси, както и във всички сфери на бизнеса.

Освен публикуване на продукти в HR Marketplace, сайтът предлага и други опции за реклама и споделяне на съдържание. В секция Новини можете да публикувате най-актуалното от услугите и продуктите си или пресинформация за компанията. А секция Статии е мястото, където всеки специалист в сферата може да публикува анализи и авторска информация. 
Материалите се популяризират допълнително в каналите на JobTiger.

#HRMarketplace #HRIndustry #JobTiger
HRIndustry.bg - Новини от HR бранша

 
Категории: Общa темa/Other