Уебинар "Електронно трудово досие", 8 април 2021

На 8 април Sb Accounting & Consulting организира трети пореден Уебинар за „Електронно трудово досие“ със съвместното участие на правните експерти от CasePro Law Firm. Темата се радва на изключително голям интерес и е подходящо място за дискусия с професионалистите от HR сферата.

И този път Савина Динева и Николай Джонев ще представят практическата реализация на законовите изисквания по електронното подписване, връчване и съхранение на трудови документи, ще отговорят на всички въпроси и ще споделят обратна връзка от реалното използване на електронната услуга от повече от 1000 служители.

Савина Динева ще представи системата за Електронно управление на трудови досиета на Sb, която включва целия процес от качването на готови документи, през подписването им с квалифициран електронен подпис (КЕП), до електронното им връчване и цялостното им електронно съхранение.


ЗАПИШЕТЕ СЕ СЕГА И ОЧАКВАЙТЕ:

1. НАЙ-НОВИТЕ ФУНКЦИОНАЛНОСТИ НА Sb DIGITAL HR

· Масово управление на файлове при много на брой документи от един и същи тип

·  HR dashboard за управление на документи и следене на статусите

 

2. ОПИТ ОТ ВНЕДРЯВАНЕТО ПРИ ПОВЕЧЕ ОТ 15 ФИРМИ И НАД 1000 СЛУЖИТЕЛИ

Служителите, преминали към електронно подписване на документи са:

· над 90% за екипите с големина до 250 човека

· над 98% при фирмите с до 100 човека

· 100% в екипите до 50 човека


3. ПРАВНАТА РАМКА И СТЪПКИТЕ ПРИ ВНЕДРЯВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННО ТРУДОВО ДОСИЕ


НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ДЕТАЙЛИ ЗА УЕБИНАРА И СЕ ЗАПИШЕТЕ СЕГА НА:
https://sb-bg.com/webinar-electronic-labour-file-8-04/


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЕКТОРИТЕ:

САВИНА ДИНЕВА е Мениджър Бизнес развитие в Sb Accounting & Consulting, водеща компания в бизнес аутсорсинг индустрията в България.  Фирма е насочена към автоматизиране и дигитализиране на процесите в областта на Payroll, HR Administration,  Счетоводството и Финансовия мениджмънт.

НИКОЛАЙ ДЖОНЕВ е Старши Правен консултант в CasePro Law Firm с над 15 години професионален опит в компания от Голямата четворка. Притежава значителни познания и практика в консултирането на международни и български компании в областта на трудовото право, трудовата миграция и мобилност и инспекции от контролни органи.