Регистрациите за HR Industry 2021 вече са в разгара си. Защо да се включите и вие?

След многото промени, които донесе 2020 година, навярно сте и любопитни, и заинтересовани да разберете кои сега са най-добрите HR практики и услуги? Новостите ще бъдат представени на 9 февруари 2021 г. от 10:00 до 16:00 ч. по време на юбилейното десето издание на HR Industry. Традиционният Звезден ден на HR бранша ще се проведе за първи път онлайн – безопасно, лесно и достъпно за всеки от всяка точка на света!

HR Industry е уникално за HR бранша събитие, което годишно събира над 50 изложители – български и международни компании, доставящи услуги в сферата на човешките ресурси – подбор на персонал, HR софтуер, пейрол, тиймбилдинги, обучения и симулации, трудова медицина, допълнителни придобивки и др. И им дава шанс да представят най-добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на талантите. Посетителите всяка година са над 700 HR мениджъри, финансови мениджъри, управители и собственици, чиято цел е да се информират за новостите в продуктите и услугите и да намерят правилните доставчици за техните нужди. Тази година събитието ще се проведе онлайн – лесно и безопасно и с достъп от всяка точка на света.

Ползи за изложителите

Достъп до стотици потенциални клиенти за един ден

Независимо какъв пакет ще изберете (участие с виртуален щанд, презентация или комбиниран), услугите, продуктите и идеите ви ще стигнат до стотици потенциални клиенти – в рамките само на един ден ще имате възможност да се срещнете лично с повече професионалисти от бранша, отколкото за месеци, прекарани в интензивни срещи.

Представяне на най-новото и поглед над конкуренцията

2020 г. донесе много новости в сферата на продуктите и услугите в сферата на човешките ресурси. Няма по-подходящо място, където да представите вашите иновации и да разберете отблизо какво подготвят останалите за 2021 г.

Налагане на бранда и услугите пред точната аудитория

Ако искате позициониране на бранда, така че той със сигурност да достигне до специалистите, от които зависят решенията в сферата на човешките ресурси, участие в HR Industry е добра идея.

Лесно, безопасно, отвсякъде

Можете да се включите от всяка точка на света – няма нужда да се придвижвате до определено място, да се борите с температурата навън и да носите тежък багаж. Онлайн изданието на събитието улеснява и посетителите – удобството да участват от дома или офиса ще привлече дори тези от тях, за които присъствие на живо би натоварило дневната работна програма.

Платформа №1 в света за онлайн кариерни форуми

Първото изцяло виртуално издание на HR Industry ще се осъществи чрез платформата Brazen Technologies, обявена за световен лидер в софтуерните решения за кариерни форуми и нетуъркинг събития. Работата с платформата е изключително лесна и интуитивна. Предварително се изисква единствено попълване на информацията за компанията-изложител, а в деня на събитието – нейни представители трябва да бъдат онлайн за срещи с клиенти и заинтересовани специалисти. Комуникацията с посетителите се осъществява посредством чат, аудио или видео – по ваш избор. Презентациите от семинарната програма се излъчват в реално време. След приключване на събитието, изложителите  ще имат достъп до историята на чатовете си с посетителите за 6 месеца напред.

Ще спечелите повече от участието си в Звездния ден на HR бранша, ако направите регистрацията си до края на декември 2020 – с 20% отстъпка от цената със специалния план JobTiger Wallet!

Свържете се с екипа ни за повече информация:
events@jobtiger.bg

Категории: Общa темa/Other