MetLife – генерален спонсор на HR Industry 2021

Вълнуваме се да споделим, че през 2021 г. MetLife отново избра да бъде генерален спонсор на десетото издание на HR Industry 2021 – звездния ден на HR бранша!

HR Industry е ежегодно събитие, което представя доставчиците на HR услуги в най-пълния им спектър, наред с най-новите тенденции и иновации в сферата. Събитието е сборен пункт на топ компаниите на HR пазара и дава възможност на посетителите за един ден да се запознаят с новостите, които ще определят работата на HR-a през цялата година. Обичайните посетители са HR мениджъри, финансови мениджъри, собственици и управители на компании. Този път събитието ще се проведе изцяло онлайн със семинарна програма и на виртуални щандове на компаниите изложители – в сферата на придобивки за служители, обучения, тиймбилдинги, HR софтуер и много други.

MetLife е една от най-големите компании в света с 49 000 служители, които всеки ден се грижат за сигурността на повече от 100 млн. клиенти в над 40 държави.

Освен генерален спонсор, MetLife е и съмишленик на инициативата HR Industry от самото начало през 2011 година  – като световен лидер в придобивките за служители, компанията вярва, че човешкият капитал е най-ценният ресурс на всяка организация. Дейностите, свързани с подбора, развитието, мотивацията и задържането на служителите, би трябвало да бъдат фокус на работодателите и именно с това събитието HR Industry е ценно за средата – то им дава възможност да се запознаят с допълнителните инструменти и услуги, които са на тяхно разположение.

HR Industry се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger и през 2021 година ще има своето 10-o издание. Ние вярваме, че това което правим за развитието на общността и пазара на HR услуги, наистина си заслужава. И това, че една от най-големите компании в света е наш доверен партньор вече над 10 години, е доказателство за полезността на събитието.

Категории: Общa темa/Other