Дни на кариерата – икономика, финанси, маркетинг, човешки ресурси и обслужване се проведе успешно в условията на коронакриза

Денят на кариерата събра стотици посетители и 34 компании, които активно подбират кадри в секторите икономика, финанси, маркетинг, човешки ресурси и обслужване на клиенти. За 6 часа по време на виртуалния кариерен форум бяха проведени 871 чата между работодатели и търсещи работа.

Форумът се организира за единадесета поредна година от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата при УНСС и под патронажа на ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров.

Виртуални Дни на кариерата в икономическите сектори е последното кариерно събитие за годината в страната и традиционно завършва годишния събитиен календар на JobTiger. През 2020 г. проведохме четири изключително успешни онлайн кариерни форума и спомогнахме бизнесът да продължи.

За пореден път доказахме, че компанията е организатор на най-мащабните прояви без аналог в страната (на живо и виртуално), и изпълнихме отново мисията си да бъдем живата връзка между бизнеса, образованието и търсещите работа.

Време е да отправим поглед към календара на следващите ни инициативи през 2021 г. Вълнуваме се да обявим събитийния си календар за 2021 г., включващ както традиционните ни кариерни събития на живо и виртуално, така и звездния четвъртък на HR бранша – HR Industry 2021.

А с обявяването на събитията, JobTiger отново е крачка напред с новия предплатен план JobTiger Wallet, позволяващ на клиентите ни повече гъвкавост в планирането на услугите им по време на пандемия на още по-добра цена.

Партньори на събитието Дни на кариерата в икономическите сектори са Министерство на икономиката, Агенция по заетостта, „Иновативна София“ – направление „Дигитализация, иновации и икономическо развитие“ на Столичната община, JobTiger.tv, HRInudstry.bg, Аз мога – тук и сега, b2b Media, uchi.bg, teenportal.bg, teenews.bg, сп. „Журнал за жената“, сп. „Мениджър“, Международна награда на херцога на Единбург, 9Academy, Able Mentor, Buljobs, ISIC, Кариера за теб, Skylines. 
Информацията за събитието достига до младите хора от цялата страна с подкрепата на ISIC Bulgaria – картата на българския студент.

Категории: COVID-19