JobTiger спечели престижното отличие Employer of the year 2020 Silver, присъдено от Investors in Peoplе

За първи път българска организация доказа, че може да се мери с цял свят в областта на управлението и развитието на хората си

Отличията бяха обявени на онлайн церемония на 24 ноември, в която се включиха специалисти и организации от цял свят. В сребърната категория за Работодател на годината при компании с до 49 служители бяха обявени 8 финалисти. Изключително горди сме да обявим, че голямата награда бе присъдена на екипа на JobTiger и така компанията се превърна в единствената в България отличена с тази награда, която е поредното доказателство, че поставяме хората в екипа си над всичко и знаем, че успехите ни се дължат на тях.

В кратко, но емоционално обръщение, Линдзи Скот, съдията, която обяви претендентите и наградените в категорията, сподели: „Аз съм силно мотивирана от всички финалисти – от техния невероятно висок стандарт. Те, до един, ми напомниха за силата на общността на Investors in People. Имаше много различни участници: и от малки, и от много големи организации от цял свят, но всички те имаха една много обща черта – усещането за екип, те сякаш казваха: нашата организацията е страхотна  заради хората в нея, заради екипа, заради ценностите и заради това, че инвестицията в хората ни прави по-силни, по-щастливи и успешни“.

За да стане победител в сребърната категория за Работодател на годината, JobTiger трябваше да демонстрира своята отдаденост да постига добри резултати като реализира потенциала на служителите си. Отличието е второто, след като през септември 2019 г. JobTiger отново получи сребърна акредитация от Investors in People.

Светлозар Петров, Управител на JobTiger, коментира отличието с думите: „Благодаря на престижното жури и на Investors in People! Благодаря и на хората от екипа, които положиха огромни усилия, за да са на висотата на стандартите на Investors in People! Това отличие е голямо постижение и за цялата HR общност у нас и поздравявам всички колеги за това!“.

 

Investors in People e международен сертификат за мениджмънт, който дефинира какво е необходимо за ефективното ръководене, подкрепяне и управление на хора за постигане на устойчиви резултати.

Наградите Investors in People имат за цел да отличат организациите и професионалистите, които са отдадени на това да направят работата по-добра за хората. Категориите варират от Многообразие на работното място до Обучение и развитие, Използване на технологии, Ангажираност на служителите и Грижа за здравето на работещите, като включват и още много други.

 

Видео от церемонията може да видите тук.

Категории: Общa темa/Other