Български дарителски форум търси най-големите корпоративни дарители

За петнадесети пореден път наградите за корпоративна филантропия ще отличат социалноотговорните инициативи на компании и най-успешните им партньорства с граждански организации през предходната година.

Наградите са в няколко категории – количествени (според инвестираните финансови и нефинансови ресурси, както и доброволен труд), качествени (според качествата на програмите на бизнеса в подкрепа на обществото), също така за най-сполучлив съвместен проект между компания и неправителствена организация.

За първи път номинации или самономинации в категорията за партньорство могат да правят не само членове на БДФ, а всички компании или граждански организации, които са имали съвместни инициативи. В тази категория се търсят партньорствата, работили ефективно и допринесли за решаването на реален проблем.

Няма как в необичайната 2020 г. да остане незабелязана безпрецедентната дарителска активност заради пандемията от коронавируса. Ето защо БДФ включва в конкурса допълнителна категория за най-добро партньорство между компания и гражданска организация в кризата с COVID-19. Тази награда ще отличи съвместните усилия на бизнеса и гражданския сектор за преодоляване на последиците от пандемията в периода между март и юли 2020 г. Дейностите трябва да са в отговор на спешни нужди, породени от кризата.

Кандидатури за конкурса „Най-голям корпоративен дарител“ се приемат до 17 часа на 31 октомври 2020 г.

Формуляр за кандидатстване може да бъде свален от сайта на БДФ. Попълненият формуляр и необходимите приложения трябва да бъдат изпратени на ел. поща: apaunova@dfbulgaria.org  

Конкурсът „Най-голям корпоративен дарител“ се реализира с подкрепата на фондация „Америка за България“ и Делойт България и с медийното партньорство на OFFNews.bg, BusinessGlobal и Портал на НПО в България.

 

 

 

Категории: Общa темa/Other