Идънред България подкрепя българските ресторанти

Идънред стартира фонд „Повече от всякога“ за подкрепа на българските ресторанти в нужда. Благодарение на иновативната платформа openpush.io, компанията ще подпомогне ресторантьорския бранш с инвестиция от 100 000 лева.
Идънред групата – международна компания за ваучери за храна и социални придобивки стартира различни инициативи по целия свят в подкрепа на местния бизнес. В България ще бъде разпределен специален фонд от 100 000 лева под формата на ваучери, които са достъпни безплатно на уебсайта openpush.io за всички български граждани, които се регистрират в платформата. Участващи ресторанти ще има в цялата страна, което ще позволи на все повече и повече хора да посетят любимите си места за хранене след отпадане на мерките около COVID-19.
“Спомняте ли си мястото, където за пръв път бяхте на среща със съпругата си? Или ресторанта, в който празнувахте рождения ден на детето си? Липсва ли ви столовата, в която всеки ден обядвате с колегите си на работа? Ние сме тези, които помагаме на всички тези обекти да оцелеят. Нека да излезем навън и да създадем още незабравими спомени! Идънред като компания ще подкрепя потребителите и ресторантите, за да помогне на обществото. " - каза Меди Бенбугера, изпълнителен директор на Идънред България.
Идънред ще си партнира с ресторанти в цялата страна, за да подкрепи възстановяването им след COVID-19. В партньорската мрежа на компанията има над 10 000 търговски обекта. Инициативата ще стимулира нови и редовни клиенти и ще помогне на обществото да преодолее притесненията, свързани с вируса, за да възобнови нормалния си живот.
Глобалният фонд “Повече от всякога” на Идънред Групата е на стойност 15 000 000 евро.
Научете повече на: www.edenred.bg/merchants/more-than-ever/
 

Категории: COVID-19 , Общa темa/Other