JobTiger реагира на нуждите на HR общността и създаде онлайн пространство за споделяне на практики, новини и съвети в кризата

HR Industry отвори секции, посветени на извънредното положение и кризата с COVID-19

В период, в който всеки от нас се стреми да се ориентира какво се случва и какво предстои на пазара на труда, всяка добра идея и работеща практика е не просто безценна, но може да е нечие спасение в кризата.

HR Industry е сайт, който експертите в областта на управлението и развитието на човешки ресурси вече добре познават и използват като платформа, чрез която да споделят своите достижения и да черпят идеи от чуждите опит, знания и наблюдения. В него вече има и специална секция за обмен на важна информация, полезни новости и съвети как е добре да реагираме в бързо променящата се действителност заради пандемията от COVID-19. „Кой може да въведе дистанционна работа или гъвкаво работно време?“, „Какви са грешките и правилните мерки, които работодателите взимат в извънредната ситуация?“, „Ефективност по време на вирус“, „Как работодателите могат да осигурят противоепидемична защита на своите служители?“ – са само малка част от отговорите, които вече можете да намерите на сайта HR Industry.

Желанието на екипа на JobTiger е да продължи да развива и обогатява HR Industry с още актуални статии и новини в тематичните секции на сайта. И макар всички днес да имаме повече въпроси отколкото отговори, все още са валидни поговорките, че две глави мислят по-добре от една, а споделената болка е половин болка. Чрез предоставянето на платформа за обсъждане на проблемите и съвместно търсене на най-добрите решения HR Industry допринася както за сплотеността и укрепването на HR общността, така и помага на всеки неин член да намира решения на проблемите си по време на кризата. Всеки HR специалист е добре дошъл да коментира и дискутира споделените на сайта материали, както и сам да бъде автор и да печели точки в профила си в зависимост от публикуваните от него статии и броя харесвания и коментари към тях.

Напомняме на всички потребители на HR Industry, че достъпът до всички информационни ресурси в сайта е свободен, но публикуването, харесването и коментирането на статии на сайта изисква потребителите да имат регистриран профил.

Пожелаваме ви проблемите, породени от пандемията, да ви зареждат не с мрачни чувства, а с вдъхновение за нови решения, които ви приканваме да споделите с цялата HR общност чрез платформата HR Industry. Бъдете здрави!

Категории: COVID-19 , Общa темa/Other