На 28 януари ще се проведе официалната церемония за връчване на Годишните HR награди за 2019 г.

На 28 януари 2020 г. ще се проведе официалната церемония за връчване на Годишните награди на Българска асоциация за управление на хора за 2019 г. Десетки кандидати включиха свои успешни проекти за шестте различни категории: HR мениджър на годината, HR професионалист на годината, Най-ангажиран с управлението на хора организационен лидер на годината, HR екип на годината, HR проект на голяма компания и HR проект на малко и средно предприятие.

Първият етап на инициативата бе обвързан с номиниране на HR професионалистите, вторият - с административния преглед на кандидатурите, а по третия - оценка на проектите по критерии за съответната категория, се работи в момента. Членовете на журито проведоха срещи с всеки от кандидатите и прегледаха внимателно всеки от представените материали - очакваме да чуем кои са победителите на 28 януари!

Церемонията ще се състои от 19 ч. в Sofia Live Club, а водещ ще бъде най-известният глас в българския ефир - г-н Димитър /Митко/ Павлов! Чуйте неговия поздрав ТУК

Каним всички членове, приятели и партньори на Българска асоциация за управление на хора да се включат в събитието - нека заедно празнуваме успехите на нашата общност!

Очакваме вашата регистрация ТУК до 20 януари 2020 г.

Категории: Общa темa/Other