HR Industry 2020 – звездният четвъртък на HR бранша

Все повече компании инвестират време и пари в развитието на екипите си и имат нужда от нови услуги. HR Industry дава шанс на изложителите да представят най-добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на талантите. А на посетителите да намерят своите нови доставчици на едно място, в един ден лесно и бързо. 

Кога6 февруари 2020 г.  

Къде: Интерпред – СТЦ София 

 
HR Industry е уникално за HR бранша събитие, което събира над 45 изложители – български и международни компании, доставящи услуги в сферата на човешките ресурси – подбор на персонал, HR софтуер, пейрол, тимбилдинги, обучения и симулации, трудова медицина, допълнителни придобивки и др. 

Факторите, които влияят върху мотивацията за работа на хората са много. В същото време различните членове на екипите се мотивират от различни неща и рядко може да се намери едно единствено решение. Богатата семинарна програма на събитието може да бъде много полезна за намиране на правилните доставчици и партньори, които да ви предложат нови и интересни идеи. Тя е идеална възможност, в рамките на само един ден и вие, и вашите служителите да се запознаете с продукти и интересни решения за имплементиране в ежедневната ви работа. Тази година семинарната програма включва теми като: 

  • Новият Employer Branding инструмент на JobTiger.bg; 
  • Match Careers - Новата платформа, чрез която професионалистите от всеки бранш могат да се свържат с избрани работодатели;  
  • Оптимизация на таланта - бъдещето на успешния бизнес; 
  • VOXY.BG - персонализирано онлайн обучение по английски език; 
  • Как да подобрим обучението и развитието в организацията с методи за учене чрез движение; 
  • Четирите нива на Къркпатрик - Най-новият модел за оценяване на обучението; 
  • Новите корпоративни събития - възможности и предизвикателства пред HR. 

Пълният списък можете да погледнете тукНе забравяйте да запазите за себе си и членовете на екипа си място за семинарната програмаСъбитието е със свободен вход, но с предварителна регистрация за семинарната програма! 

Запишете се и вие за събитието, което никой от колегите Ви HR не пропуска! 

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger в партньорство с Българска асоциация за управление на хора. Генерален спонсор е MetLife, а организационен партньор е Интерпред - СТЦ София.