HR Industry 2020 с две нови зони за изложители и регистрация на преференциални цени до края на месец декември

HR Industry 2020 с две нови зони за изложители и регистрация на преференциални цени до края на месец декември

Традиционното за HR общността изложение HR Industry се разраства. Следващото издание на събитието на 6 февруари 2020 г. ще разполага с две нови зони с обособени  пространства за изложители – HR Tech и HR Startup. HR Tech зоната е предназначена за компании, представящи технологични иновации и услуги в сферата на човешките ресурси, а в рамките на HR Startup посетителите ще могат да се запознаят със стартиращите компании в сектора. Компаниите в HR Startup зоната ще могат да се възползват от по-ниски цени за регистрация.

Освен за тях, преференциални цени са валидни и за изложителите, които заявят участие в събитието до 31 декември 2019 г.

Деветото издание на станалото вече традиция за HR общността изложение HR Industry ще се проведе на 6 февруари 2020 г. в Интерпред – СТЦ София. Както винаги досега,
HR Industry си поставя за цел да бъде сборен пункт на топ компаниите на пазара, и е предназначено за компании, представящи продукти и услуги в HR сферата и в помощ на бранша. А ето какво споделят и нашите изложители за събитието.

Спонсор на изложението е MetLife, а организационен партньор – Интерпред – СТЦ София. Българска асоциация за управление на хора е партньор на събитието.


За повече информация може да се свържете с екип „Събития“ на JobTiger:
E: events@jobtiger.bg
M: 0882 364 456
T: 02 4918 011/ 13/ 22/ 24

Категории: Общa темa/Other