Третото издание на Employer Branding Forum 2019 - "Битката за талантите" ще се проведе на 12 декември 2019 в София

 

b2b Media и JobTiger имат удоволствието да ви поканят на предстоящото трето издание на работодателския форум “Битката за талантите”. Събитието ще се проведе на 12 декември в София.

Под мотото "Нов свят на работното място" форумът се фокусира върху най-успешните кампании за изграждане на работодателска марка. В отделните презентации ще се дискутират горещи теми като нуждата от посланици на марката, иновациите при ангажиране на служителите, позициониране на компаниите като атрактивни работодатели и др. 

Събитието ще предостави чудесна възможност за изграждане на контакти, за споделяне на опит и за популяризиране на добрите практики.

 

 

“Битката за талантите” събира на едно място собственици и управители на компании, мениджъри, HR професионалисти, специалисти за привличане на таланти, комуникационни експерти, PR и Employer Branding професионалисти и други експерти, които се отнасят сериозно към разработването на стратегии за изграждане на работодателска марка, въвеждането на иновации и за осигуряването на растеж в компаниите.

Повече за темите, участниците и програмата, вижте на сайта: https://talents.b2bmedia.bg