JobTiger се ресертифицира с ниво „Silver“ по стандарта Investors in People – международен сертификат за управление на хора

За втори пореден път JobTiger успешно получава международното отличие по стандарта Investors in People с ниво „СРЕБРО“. Компанията бе сертифицирана през 2016 година, а тази година JobTiger защити сертификата си, което доказва постоянната фирмената ангажираност за високо бизнес представяне и отличното управление на хората.

През 2016г. JobTiger бе за първи път акредитиран за стандарта, като усърдно продължава своята амбиция да развива и усъвършенства най-ценния си ресурс – своите служители. Валидността на сертификата е 3 години.

Investors in People е международен стандарт за управление на хора, определящ какво е нужно за ефективно управление и подкрепа за постигане на устойчиви резултати. В основата на стандарта е рамката на Investors in People, отразяваща най-новите тенденции, свързани с работното място, основните умения и ефективните структури, необходими за подобряване на резултати във всяка една индустрия. Като работи с клиенти в цял свят, стандартът Investors in People позволява на организациите да направят съпоставка с най-добрите такива в международен мащаб.

Процесът по сертифициране отне на JobTiger около 7 месеца, тъй като процедурата изисква сериозна подготовка. Част от нея са предварителните интервюта на всички служители във фирмата с ексклузивния български лицензодържател на сертификата – IHR (International Human Resources), последвани от отправяне на препоръки за подобрение, имплементиране на подобренията и финалното интервюиране на част от екипа от британските специалисти, присъждащи сертификата.

Категории: Общa темa/Other