Talent Group с приз за „Най-добра HR фирма“ 2019

Talent Group спечели първо място в категория „Най-добра HR фирма“ на кариерния форум Career Show 2019

Career Show 2019 се проведе на 10 Септември 2019г. от 10.00ч. в зала Арена Армеец, София. В най-голямото кариерното експо за квалифицирани кадри Career Show 2019, разположено на близо 3 дка площ се включиха 150 топ компании, които търсят специалисти сред над 2000 кандидати. Career Show 2019 се проведе под патронажа на Министерство на икономиката и получи подкрепата на редица институции и организации.

В рамките на изложението се проведоха и  “Career Show Awards“  – награди за най-добрите работодателски практики, най-оригиналните идеи и най-добрите иновации в света на човешките ресурси и управлението на хора и екипи, разпределени в над 20 категории и оценени от независимо жури от експерти в различни области.  

В една от най-конкурентните категории „Най-добра HR фирма“, в която участваха редица български и международни HR компании, безспорен лидер, избран с вота на журито бе Talent Group, на второ място останаха Astrea Recruitment и на трето – HRS Bulgaria. 

Ангел Маджаров, който прие наградата от името на Talent Group благодари на своите колеги за успеха, който нямаше да бъде възможен без тяхното участие и изтъкна, че е удоволствие да се работи с тях. 

За Talent Group:

Talent Group е консултантска група с 10-годишна практика и ключова роля за развитието на рекрутмънт бизнеса в България! Talent Group се състои от самостоятелно функциониращи консултантски компании, фокусирани върху намирането и привличането на специалисти и мениджъри в различни пазарни сектори и индустрии. Това са Talent Hunter, Sales Scout, Industry Scout и Center Stars. 

www.talentgroup.bg