Иновативната конференция от ново поколение- SCALE UP Your Career, която Ви среща с правилните кандидати с преференциални цени до 31 юли

На 26.09.2019 в Интерпред - СТЦ София ще се проведе конференцията SCALE UP Your Career, организирана от JobTiger и Career Guide.

Благодарение на опита си в подбора на кадри и кариерното консултиране, срещаме бизнеса и търсещите работа професионалисти, и им помагаме да започнат смислено партньорство, както и да създадат стойност едни за други.

От опит знаем, че за да изберат правилните хора, компаниите имат нужда да ги видят в действие, да тестват нагласи, ценности и умения. SCALE UP Your Career предоставя тази възможност – по време на събитието,  ще се проведат срещи под формата на игри-казуси с посетителите в специално обособени за това зони. Казусите представят конкретна ситуация, въпрос или задача в зависимост от изискванията като работодател.  Благодарение на такива срещи имате възможност на място да откриете и селектирате подходящите таланти.

Представете своите свободни позиции в работодателската зона - на специално обособени кътове и се срещнете с над 300 квалифицирани кадри.

Запишете своята компания и ще:

  • имате възможност да направите фирмен казус пред посетители с професионален опит между 2 и 5 години;
  • да отсеете кандидатите, които наистина биха се вписали във вашата фирмена култура, чрез предварително изграден уъкшоп;
  • имате възможност да представите свободните си позиции, пред таргетирана публика от квалифицирани кадри с опит между 2 и 5 години, които искат да направят скок в кариерата си и търсят по-добра реализация.

Регистрациите за работодатели са отворени и достъпни тук.