Служителите на Talent Group пробягаха заедно общо 70км за каузата на „Дари времето си на 5kmRun“ 2019

 

Служителите на компанията и техните деца бягаха заедно под мотото „Заедно за талантите на бъдещето“ и дариха времето си за закупуване на термолегло за Неонатологията в УМБАЛ Бургас

Благотворителното бягане бе организирано от бегачески клуб 5kmrun и се състоя на 01 Юни 2019 от 9.00ч. в Борисова градина в София. Отборът на Талънт Груп бе кръстен единодушно „The Hunters“, а всички участвали служители и техните малки придружители получиха подарък – отборна тениска.

По случай детския празник, от компанията изненадаха и всички деца със специални подаръци – образователни детски книжки и картички с персонални послания.

Talent Group благодари на всички за участието, ентусиазма и страхотното настроение, с които се включиха в благотворителната инициатива.

Снимки от събитието, можете да разгледате в галерията на сайта на Talent Group.

 

Повече за Talent Group:

Talent Group е консултантска група с 10-годишна практика и ключова роля за развитието на рекрутмънт бизнеса в България! Talent Group се състои от самостоятелно функциониращи консултантски компании, фокусирани върху намирането и привличането на специалисти и мениджъри в различни пазарни сектори и индустрии. Това са Talent Hunter, Sales Scout, Industry Scout и Center Stars./ www.talentgroup.bg