JobТiger обогатява календара си с кариерни събития с още едно – SCALE UP Your Career

JobTiger и Career Guide представят SCALE UP Your Career – събитие-конференция от ново поколение, което среща хора с амбиции и с натрупан професионален опит с топ български и международни работодатели.

Събитието ще се проведе на 26 Септември от 10.00 до 16.00 ч. и представлява иновативен кариерен форум, в който хора с професионален опит имат възможността да се срещнат с водещи компании и открият възможности за преоткриване или развитие на своята кариера. Конферентната част на форума включва сесии с водещи лектори, обсъждащи темата за кариерното преориентиране.

За да изберат правилните хора, компаниите имат нужда да ги видят в действие, да тестват нагласи, ценности и умения. SCALE UP Your Career предоставя тази възможност – по време на събитието,  ще се проведат срещи под формата на игри-казуси с посетителите в специално обособени за това зони. Казусите представят конкретна ситуация, въпрос или задача в зависимост от изискванията като работодател.  Благодарение на такива срещи имате възможност на място да откриете и селектирате подходящите таланти.

Регистрациите за работодатели са отворени и достъпни тук.

Очакваме Ви!

Категории: Общa темa/Other