ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ - B2B срещи, състезателен дух и добри практики

Четвъртото издание на специализираното изложение за Склад, Логистика и Транспорт - ЛОГИСТИКА В ДЕЙСТВИЕ ще се проведе на 30 и 31 май 2019 г. Тази година събитието ще бъде в Sofia Airport Center (SAC), София, бул. Христофор Колумб 64. Бизнес комплексът е разположен в отлична локация в близост до Летище София. Организатори на единственото у нас изложение с демонстрации на живо на складово оборудване, машини и технологии са БЪЛГАРСКА ТРАНСПОРТНА ПРЕСА и списание ЛОГИСТИКА.

Кой не би харесал изложение, на което пред погледа на посетителите се провеждат атрактивни демонстрации на машини и съоръжения за складови и индустриални бази, а в съседни обособени зони се състезават водачи на кари и се обменят добри практики в специален мастърклас. Състезанието за майсторско управление на кари ще се проведе за четвърти път в рамките на изложението. И тази година фирмите ще изпратят най-добрите си каристи да участват в надпреварата, тъй  като всеки мениджър държи да покаже с колко добър екип работи, а и има много награди за участниците.

Тази година лектори в мастъркалс „Управление на склада и доставките“ ще бъдат: Невен Славчев, ръководител на логистичния център на Максима България, фирмата, която управлява магазините T MARKET,  и Димитър Димитров, мениджър бизнес развитие в DB Schenker в България. Всички искат да добавят стойност чрез въвеждане на нови технологии и увеличаване на скоростта на работа в складовете. Но въпреки че на теория процесите не изглеждат сложни, на практика складовите и дистрибуционите операции могат да се окажат трудни за изпълнение. Как другите са избегнали грешките и рисковете в процеса на оптимизация на дейностите? Какви са последните тенденции за оптимизиране на складовите пространства? Кои са предизвикателствата пред логистичните мениджъри днес?

Регистрирайте се на:  https://sklad.logistika.bg/bg/menu/170/Posetiteli

за да научите как действат добрите практици. И запазете датите 30 и 31 май, за да установите бизнес контакти и да се насладите на истинско шоу в склада.

Категории: Общa темa/Other