Записванията за 26-тия HR Weekend започнаха!

 

Кога: 20 – 21 юни 2019 г.
Къде: Хотел Калина Палас, гр. Трявна

Традиционното за
HR общността събитие HR Weekend ще се проведе за 26-ти път през юни тази година.

Отново сме подготвили за Вас най-актуалните теми и проблеми в областта на човешките ресурси в България и Ви каним заедно да ги дискутираме и да споделим добри практики. Не на последно място се надяваме да се запознаем с всички Вас и да споделим приятната емоция на един топъл летен HR Weekend.

Тази година ще се фокусираме върху три теми. 

Първата дискусия на 20 юни ще бъде свързана с доклада "Дългосрочни и средносрочни прогнози за развитието на пазара на труда и бъдещото търсене и предлагане на труд в България" разработен от МТСП. Ще поговорим как да четем данните от доклада и как да ги използваме стратегически в бъдещите си планове. Модератор на дискусията ще бъде Гергана Раковска, председател на Фондация на бизнеса за образованието.

По-късно през деня, гостите ще имат възможност да разменят гледни точки по темата за измерването в HR - какво измерваме в работата си и как това ни помага да анализираме, да планираме и да се обосноваваме пред ръководителите си. Стоян Ганев (управител на Audit Advice Associates) и Христо Стоянов (директор Човешки ресурси на Артемис ООД) ще поставят началото на дискусията. 

Не по-малка част от програмата за 20 юни е посветена на networking активност - каква точно ще бъде тя, ще запазим в тайна дотогава! 

По програма, поставяме точката на тазгодишния HR Weekend на 21 юни с дискусия на тема оценка на представянето и практическите ѝ аспекти. Какви грешки допускаме най-често и как да ги избягваме ще обсъдим заедно с Христо Цветков, Director Human Resources Global Operations Europe в Sensata Technologies.

Срещата със сигурност ще бъде изпълнена с много запознанства, приятни емоции и споделяне на полезни практики.

За повече информация: http://jobtiger.events/hrweekend

Очакваме Ви!

 

Категории: Общa темa/Other